上一主題 | 下一主題
 12  1/2  1  2   
標題: ★★★★任你點玩磁石手練★★★★特強磁力★★★★多用途★★★★中醫穴位適用 ...
Ying

帳號: ying_toystor
發帖: 325
狀態: 離線

Uploaded with ImageShack.us

簡介:

唔知磁石手練係咩野??睇下以下呢段片先啦

http://www.youtube.com/watch?v=Pf3z935R37E

其實只係好多粒細既磁石 佢地系可以痴埋變成一條鍊!

想點玩就點玩,做戒指、手鍊、甚至頸鍊都得!

有咩用?

◆變咩型都得

當你等車冇o野做,或者係上緊堂又唔想聽老師講悶書既時候就可以拿上手玩!

最厲害既地方係佢唔一定係鍊既型狀,"咬直"佢咪可以好似支筆咁,放係筆袋就可以跟住你上堂番學啦係咪?w:087:

呢種磁石磁力極強,強過普通街邊買的磁石,所以街邊係買唔到既!所以我係要羅貨黎賣!

◆做番一般磁石既功用

咁用途除左玩之外仲有咩用呢?當然有一般磁石既用途啦!有冇試過跌左粒螺絲係地下/隙度羅唔番?呢個時候強力磁石咪有用囉!

有陣時眼鏡鬆左螺絲,又睇唔見跌左去邊,呢樣o野真係幫到手(我試過)

◆中醫穴位

仲有一個用途,係呢d磁石原來既用途,就係放在中醫穴位上面。

穴位係用黎按,不過比錢做按摩咪最多做得幾個鐘?放個磁石係穴位上面就可以一日到黑都得!

當然你買黎專放係穴位上面可能會無聊少少,不過如果你買左手練既話,放埋係上面都無壞呀!

好簡單,如果有衫遮住既位置就一粒磁石放面,一粒係底,就就會對準個穴位唔會走位啦!

注意!有心臟起博器的人士唔好用,唔好接近)

◆顏色

當然,好多人會覺得手練全銀色,又唔係話好靚,又俗,唔抵玩喎!

所以我就可以幫大家買埋Marker筆(油性)自己上色。

我賣既油性marker筆係賣7蚊一支,我冇對過出面價錢,不過幾年前買都要10蚊支。

注意!我唔推薦用Gundam模型既水性marker筆,好易刮甩!油性相對好少少)

我提供既顏色:
◆金    ◆    ◆    ◆    ◆    ◆    ◆    ◆    ◆    ◆     
(請click入去睇自己想要既顏色,如果話想要既黃色唔係呢隻黃,我唔負責)

創造屬於自己的手練!

規格:直徑5mm*10mm高

貨物名稱”:磁石手鍊/子彈手練

價錢”:
$75蚊/48粒   想再加既話2蚊一粒^^
如果多人買既話可以平

Marker筆 7蚊支

貨品新舊程度”:100%

交收方法”:面交

交錢方法”:面交  / 入數

聯絡方法”:PM
(夜晚load得慢,所以我會早上check,msn會係pm度講)

*****如果需要既話我可以訂造埋圓珠型既,玩法更多,不過訂造會貴D,同埋會容易d碌走,想要既都可以搵我

(順帶一提,我可以訂埋摩打用型狀既磁石,個摩打可以轉得更快更勁!不過如果本身差既摩打,壞左我唔負責)

注意事項:
★小心唔好比細路仔吞左
★有心臟起博器人士、孕婦唔建議用
★做有關電子、電路工作時請除下
★做劇烈運動時建議除下
★唔可以存放係太熱(超過80度,會去磁)或者太凍既地方
★Marker筆的溶劑是致癌物,唔好聞太多(天拿水味)
★如身體對金屬敏感 建議停止使用 或 加上一層阻隔層(包膠紙/用Marker上色)
★盡量唔好同電子儀器(電話、USB手指)或者磁卡(信用卡)放埋一齊
★做任何身體檢查時,請除下(尤其X光、磁力共振)
磁石脆弱,如果跌落地下好大機會會碎,請小心玩
小心太遠o拍埋時會夾親手指(都幾痛)

!top!
Ying

推post~~~~~~~~~~~~~~

!top!
Ying

推~~~~~~~~~~

!top!
Ying

推~~~~~~~~~~

!top!
Ying

推~~~~~~~

!top!
Ying

推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

!top!
Ying

推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

!top!
Ying

推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

!top!
Ying

推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

!top!
Ying

!top!
 12  1/2  1  2   

論壇跳轉: